Mijn twee zoons & ik

Even voorstellen

Mijn naam is Yvette. Ik woon samen met mijn vriend en twee zoons in Nijmegen met uitzicht op de mooie natuur en weilanden van Oosterhout.

Mijn twee spontane, sociale, eigenwijze, sensitieve, bijzondere kinderen zijn mijn spiegels waar ik elke dag nog veel van kan leren en genieten.

In een lastige periode heb ik gemerkt wat yoga en meditatie kunnen betekenen om je energieker te voelen. Ik ben zelf yogalessen gaan volgen, omdat ik op zoek was naar meer balans en rust tussen werk en privé. Door goed bij mezelf te blijven en mijn eigen hart te volgen, kreeg ik zelf weer de energie die ik zo lang gemist had. In ons drukke leven is rust en ontspanning geen overbodige luxe. Niet alleen maar DOEN, maar ook tijd vrijmaken om te ZIJN en te luisteren naar je lichaam. Y LOVE YOGA!

In deze tijd wordt er op jonge leeftijd al veel verwacht van kinderen/tieners. Hoe mooi is het om kinderen/tieners te zien stralen en te stimuleren om bij zichzelf te blijven. Ik ben dol op kinderen, omdat ze puur, open en spontaan zijn.

Volg je hart

Mijn hart heb ik gevolgd door me in te schrijven bij Arterre te Nijmegen voor de erkende opleiding Holistische Kinderyoga (Vereniging Yogadocenten Nederland). Aansluitend heb ik de opleiding Meditatie & Mindfulness met kinderen en module Yoga voor Hoogsensitieve kinderen gevolgd als verrijking van de kinderyoga lessen. Met veel enthousiasme en vol inspiratie heb ik deze opleidingen afgerond en HappY Kinderyoga opgericht.

Met de yogalessen wil ik kinderen graag een stukje rust, ontspanning, kracht en vooral plezier meegeven.

Ik kijk ernaar uit om jullie kinderen op de Yogamat te zien!

Warme Yogagroet,
Yvette